maanantai 24. marraskuuta 2014

Sotahuuto: Liikunta ylös, kalorit alas!

Nyt alkoi sota läskiä vastaan! FFF-joukkoni(* on heti intoa puhkuen aamukahvin äärellä kirjaamassa blogiin mitä kaikkea ihanaa tämä elämäntapamuutokseni tuokaan tullessaan. Kello on nyt noin yhdeksän maanantai-aamuna. Huomion arvoinen asia on se, että mielessäni remontti on jo toteutunut. Tunnen itseni niin paljon terveemmäksi jo nyt!

Aamu on sujunut silti samaan tylsään ja tavanomaiseen malliin; keitin kahvia, pesin hampaat, moikkasin lemmikkejä ja ojensin kissan rullaamat matot suoriksi. Erona tänä aamuna tosin on se, että aloitin aamuni kunnon detox-tehojuomalla: vettä jossa on 2 rkl omenasiiderietikkaa ja vajaan puolikkaan sitruunan mehu. Jos sattui seksiä harrastamaan viime yönä niin viimeistään nyt naama vääntyisi virneestä irvistykseen. Yök. Aimo annos happamuutta takaa sen että lievätkin happamat fiilikset tuntuu ihan lasten leikiltä ja päivä menee yhdessä hymyssä vaan. 



Ensi kerralla sama setti mutta pienempään lasiin, kiitos.

Ohjelmassa aamulenkit ja muu hikinen toiminta


Seuraavassa pitäisi sitten mennä tekemään jotain aamuaerobista hikipaskaa pihalle ja sekin ASAP. Tai ainakin heti kun kahvi on juotu.  Klassinen elämäntaparemonttihan alkaa kunnon hikijumpalla ja en todellakaan aio jäädä näistä bileistä paitsi vaikka liikkuminen kiinnostaa kuin kilo paskaa. Tiedostan eiliset mässäilyt ja nyt ne ilahduttavat minua istuessani posliinivaltaistuimella aamuköntsällä. Voiko tällä mahalla mennä edes lenkille? Aivan kuin olisin muutenkaan kovin innostunut lenkkeilystä. Mikä siinä oikein on niin syvältä perseestä? Kerron sen.

-Vaatteiden kiskominen päälle ja pois

Hirveä valmistelu muutaman kymmenen minuutin takia! Mitä vittua!?

-Hiki

"Ooh, katsokaa kun läski hikoilee ja puuskuttaa!".Voisinko hypätä tuohon kaivoon?

-Pitkä matka pois, pitää päästä takaisinkin

Onhan se kiva kävellä se 40 minuuttia yhteensä... Entä jos väsähdän 20 minuutin kohdalla ja olen pirun kaukana kotoota? Tulee äitiä ikävä.

-Kipeät jalat

Se on varma nakki että jalat kipeytyy.

Laihdutusstrategia!


Kun on tämä alkuvitutus päällä niin tämä taitaa olla sitä parasta mahdollista laihdutusenergiaa. Puhutaan silti asiattomuuksien sijasta asiaa nyt. Minulla on tietysti strategia mielessäni miten toteutan tämän "elämäntaparemontin" ja se täytyy ehdottomasti saada ulkoistettua.

Olen asiakkaana kalorilaskuri.fi-sivustoilla ja ollut sen asiakas ehkä hmmm... Muutaman vuoden? Ainakin vuodesta 2009 muistan episodin jolloin kirjasin huolella kaikkea mahdollista sinne. Ja kuinka ollakaan, olen edelleen läski! Ei toimi laskuri, ei! Tai sitten toimii, mutta itsekuri tai merkkaamistavat tässä päässä ei toimi. On silti ihailtavaa että jotkut osaavat rahastaa epätoivollani ja tienaavat jokaiselta liikakiloltani jotain. Hyvä niin. Maailma etenee ja olemme tyytyväisiä. 

Strategiani laihdutuksessa on: Liikunta ylös, kalorit alas! 

Ja tuo yllä mainittu on tuleva mottoni jota hoen joka helvetin sekuntti. Kaikkien toitottama pyhä kolminaisuus tulee täyttyä: Ruoka, liikunta ja lepo. Ruokavaliostani sen verran, että en käytä viljaa enkä myöskään maitotuotteita liioin kuin juuston ja ruoanlaittotuotteiden muodossa, niitäkin harvakseltaan. En ole allerginen näille mainitsemilleni tuotteille (kai) mutta voin paremmin (suoli, vatsa ja iho) mikäli passaan nämä.

Ystäväni, jos olet kalorilaskurin asiakas, löydät minut nimimerkillä MEGIS ja totta helvetissä on sitten kalorilaskurini blogiosuus julkinen. Että olen sitten ihan tosissani tämän projektin suhteen ja nyt kaikki pääsee kunnolla haukkumaan mitä syön ja mitä en syö. Onhan se jännää vakoilla ihmisiä että jos hän tekisi sittenkin asiat yhtä päin helvettiä kuin minäkin, heh heh. Arvasin sen, että jokin liikahti sisimmissäsi!

Tervetuloa siis. Ja lukijaksi tähän blogiin myös! Mahtava stemppi tuli kun huomasin että minulla on seuraaja täällä. Onko sinulla vastaava projekti käynnissä? Kerro minulle niin pääsen vakoilemaan sinua vastapalloksi.

Sitten ei kai muuta kuin ylös, ulos ja lenkille.

*) FFF-joukot: Fit & Fab & Fierce-aivosolut jotka poimin unholasta ja aktivoin monella tunnilla youtube-videoita fitness-ihmisistä

2 kommenttia:

  1. Kyllä vain, lukijallasi on samanlainen projekti meneillään ja juurikin kirjoitin siitä tänään viimeksi blogiini letsnotgetundressedyet.blogspot.com. Joten tervetuloa vaan vakoilemaan ja toteamaan että ei mene aina putkeen tälläkään tytöllä D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Woaaah, vaikuttaapa hyvältä tuo sinun blogisi! Kiitos että vinkkasit, liitympä heti lukijaksi ja alan kahlaamaan postauksia heti kun aika sallii. Mahtavaa :)

      Poista