sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Megadonnailua alkaa...


...sopivasti megasyöpöttelyn jälkeen. Ehkä ei niin hiljainen oma "sisäinen" ääneni huutaa korvaan samalla kun sokerista huumaantuneet sormeni eivät tahdo lentää näppäimistön yllä ja jäsentää ajatuksiani ymmärrettävään sanamuotoon:


Eikö olekin ärsyttävä teksti kun sitä ei näe? Sumeat on sokerihumalaisen ajatuksetkin jossa nyt kirjoittelen.

 Laihdutus- / lifestyleblogi Megadonnailua starttaa nyt!

 



Ja hmmm! Sitäpä sopii sitten miettiä että ihmekö se on, että ollaan ennenkin oltu tässä jamassa. Kun taas on mässäilty kokonaiset puoli S-markettia ja katumus painaa vatsakumpua yhtä pahasti kuin ahmitut herkut. Ja montako kertaa mietin, että "ei, en mene hakemaan sitä keksipakettia nyt kun on mennyt päivä niin hyvin.".

Menin kauppaan. Kuitenkin. Karu totuus on, että keksipaketin lisäksi ostin pullaa pussillisen (niitä uunissa paistettavia), suklaalevyn ja sipsipussin. Niistä kaikista ei ole enää kuin roskat ja paha olo jäljellä parin tunnin kuluttua. Sama kaava on toistunut jo niin monta kertaa, että tästä on tulossa elämäntapa ja se huono tapa alkaa näkyä vartalossani. Nyyh.

Kaikki alkaa jostakin




"...ja ehkä siten olisin saanut konkreettisen 'lupauksen' tehtyä itselleni ja koko maailmalle, etten enää ahmisi."


Nyt ei tietenkään saisi lannistua vaikka lannistuin jo. Turha rypistellä kun paskat on jo housussa. Itseasiassa, sen sijaan että painuisin nyt pehkuihin itkemään itseni uneen tulinkin sokerisumuisin ajatuksineni tähän tietokoneelle toteuttamaan pitkällistä suunnitelmaani. Se siis alkaa itkemällä uutukaiseen blogiini MEGADONNAILUA. Oikeasti nimeni on Anne. Omaksun nimekseni Megadonna, Megis, Meg, Donna ja kaikki muut söötit variaatiot. Näin blogin kirjottajana anonyymius helpottaa minua sen suorittamisessa missä olen ollut äärettömän kehno: Laihduttamisessa. Laihduttamisessa ja siitä puhumisesta. Laihdutus ja blogin luominen aiheesta on se, mitä olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten ja ehkä siten olisin saanut konkreettisen "lupauksen" tehtyä itselleni ja koko maailmalle, etten enää ahmisi.

"Olen tajunnut ettei se huominen tule koskaan."


Olen oikeasti ihan hirveä diiva. Diivailu vaatii kurvikkaan kropan, ei lihavaa. Siitä taitaa tulla osa blogin nimestä, "donnailua", koska donnathan on vähän sellaisia nukkeja. Ainakin omasta mielestäni. Mega-sana puolestaan tulee suoraan Hesen megahampurilaisesta, hahahahaha! *hymiöspämmäystä ja muutama teiniLOL-ilmaisu* (vieroitan itseäni hymiöiden käytöstä).

Kaiken synkkyyteni keskeltä esille pilkahtelee pirteä pikkutyttö joka tykkää glitteristä ja Hello-Kittystä ja aion soveltaa sitä sairasta mieltymystäni tähän blogiin. Kaikki black-metal ystäväni uhraisivat minut Luciferille jos jäisin heille kiinni joten tässä on vielä yksi hyvä syy anonyymiudelleni!

Oikeasti en pidä Hesestä vaan Mäkistä ja ihan oikeasti olen pian epätoivoinen painoni suhteen. Se kasvaa ja kasvaa, tissit ja reidet roikkuu, maha lyllertää ja polvet huutaa hoosiannaa portaissa. Ei tässä iässä vielä, joohan? Joka ilta kun syön, lupaan huomenna parantaa tapani. "Huomenna" iltapäivään mennessä haen uuden satsin kaupasta kunnes taas... Loputon oravanpyörä. Paino ei enää palaudu mässypäivistä ja huomaan lihonneeni kymmenen kiloa.

Kymmenen kiloa! Tajusinkohan viimeinkin, ettei se huominen oikeasti koskaan tule. Olen tajunnut sen jo aikaa sitten. Siksi on aika tehdä jotain asialle ja pian sittenkin.

 Tie on avoinna. Ei muuta kuin matkaan vain!


Aion siis laihtua. Miten paljon? Se selviää kun käyn vaa'alla. Ohjelmaksi laitetaan nyt ainakin kävelylenkit aamuisin (kun on töissä iltavuoroa, kiitos!) Pienillä askelilla, eikö niin?

Blogi on kieliasultaan K-18, ainakin välillä. En voi suositella tätä kellekään. Jos silti eksyt tänne niin kiitos sinulle siitä, että kevensit taakkaani. Ja kiitos, että tiedät minusta hieman sellaisia salaisuuksia joista lähimmäiseni eivät tiedäkään. Laittaisin niin kovin mielelläni kunnon nakukuvia läskeistäni ja katsoisin, kuinka ne hitaasti tirisevät pois...Mutta nykyajan nettimaailma ja ajan henki ei salli latailla mitä tahansa kuvia tänne. Joten tyydyn laittamaan mittoja mistä me lähdetään liikkeelle tänä kauniina marraskuisena sunnuntai-iltana.

Aloitusmitat

Pituus: 168 cm
Paino: 91 kg
Vyötärön ympärys: 91 cm
Perseen ympärys: 120 cm
Reiden ympärys: 68,5 cm

Ihan kamalaa.

SYVÄ HUOKAUS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti